Connexi Netwalk

Connecteer écht met collega-ondernemers

"Heerlijk om bijna letterlijk op een natuurlijke manier connectie te maken met collega-ondernemers. Het maakt het hoofd leeg, biedt nieuwe perspectieven én geeft tegelijk een energieke boost!"
Bekijk de volgende NetwalkLees meer over het concept

Netwerken is één van de belangrijkste doelstellingen van een ondernemer. Meestal gebeurt dit op een klassieke receptie of tijdens een event. Rechtstaand aan tafeltje is de klassieke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Nochtans is het bewezen dat er betere manieren zijn om écht te connecteren.

Wat is de de meest gekozen locatie als je een afspraak hebt met een klant? Of wanneer je een gesprek plant met een collega-ondernemer over jouw grootste uitdagingen? Juist... een al dan niet clean desk, een duffe meeting room of een overvol restaurant. In de meeste gesprekken zitten we tegenover elkaar. Onbewust zorgt dit voor een confronterend gevoel. Wat is het alternatief?

Er zijn verschillende manieren om op een andere manier kennis te maken of bij te praten. Eén daarvan is netwalking: al wandelend je gesprekspartner (beter) leren kennen. Je bent in beweging en hebt tegelijkertijd een interessant gesprek. Het bijkomende voordeel is dat jullie beiden veel vrijer zullen spreken in vergelijking met de standaardpositie tegenover elkaar aan een bureau.

Daarnaast zorgt het wandelen nog voor:

  • een snellere ijsbreker
  • een creatievere geest die meer ideeën genereert
  • een sterkere persoonlijke relatie

Aangezien ondernemers connecteren en in beweging brengen onze missie is, organiseren we op maandelijkse basis Connexi Netwalks.

Wil jij ook jouw collega-ondernemers aanzetten om op een gezonde en natuurlijke manier te connecteren met elkaar? Geef ons dan een seintje op welkom@connexi.eu.

Connexi Netwalk Partners

Charlotte Cools

The Online Nut Company

Herentals

Phebe D'hondt

Over Ondernemers

Harelbeke

Volgende Netwalks

Join the community en connecteer met collega-ondernemers