Jef Brouwers

Prestatie-bevorderaar

Jef Brouwers is van opleiding een Klinisch psycholoog. Maar omschrijft zichzelf liever als een ‘Prestatie – Bevorderaar’.

Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst. Jef specialiseerde zich in executive coaching en optimalisatie van prestaties in de bedrijfswereld. Hij werkt vandaag als executive coach voor grote internationale bedrijven  zoals AB-Inbev, Baloise, GDF Suez, Johnson&Johnson, Lyreco, Melexis, Sanoma maar ook voor vele KMO’s.

In de topsport is hij een veelgevraagd psycholoog, vandaag werkend voor het BOIC en haar Olympische atleten en meer specifiek voor de Red Lions (Belgische mannen hockeyploeg), de Belgian Tornados (4x400 aflossingsploeg) en de familie Borlée, de Etixx Quick Step Protour wielerploeg en veel individuele topsporters.

Zijn doelstelling is steeds dezelfde: het verhogen van de resultaten via optimaliseren van de prestaties en het realiseren van alle talenten die een mens heeft.

Hij zal de link leggen tussen topsport en ondernemerschap. "Maar in beide gevallen gaat het om mensen die prestaties moeten leveren" is zijn heilige overtuiging. 

When fun stops, stress starts