Podcast

7

Alexander Alonso over over ambitie, het vaderschap en feedback

General manager van BD Benelux

Alexander Alonso over over ambitie, het vaderschap en feedback

Via de Connexi podcast geven we concrete antwoorden op de persoonlijke en business uitdagingen van ondernemers.


Bert Vandebuerie gaat in gesprek met ondernemers, bedrijfsleiders en CEO's over 3 grote uitdagingen die ze in hun leven zijn tegengekomen.

3 kantelmomenten die hen hebben gemaakt tot wie ze nu zijn.

De altijd enthousiaste en optimistische Alexander Alonso zorgde voor een zeer energiek en inspirerend gesprek. Het is iemand met heel veel drive en ambitie die zich uit in alles wat hij doet.

Hij vertelt over:

  • Het moment dat hij als 17-jarige vanuit Tenerife naar België  verhuisde om in Gent te studeren, zonder dat ook maar iemand kende. Waarom wou hij slagen? Wie of wat heeft hem toen geholpen? Hoe heeft dit hem gemaakt?
  • Het moment dat hij vader werd in 2013. Hij had schrik dat hij het niet ging aankunnen maar het heeft hem net een bredere kijk gegeven en bepaalde dingen doen relativeren.
  • Hoe hij is opgeklommen tot General manager van BD. Het was een duidelijke missie en ambitie. Hoe is hij hierin geslaagd? Welk plan heeft Alexander gemaakt? Wat is het verschil tussen klaar zijn om een rol in te vullen en klaar zijn om een rol op te nemen?

Lees, kijk of luister naar de volledige aflevering via één van de onderstaande kanalen. Abonneer je om geen enkele aflevering te missen.

Veel kijk- of luisterplezier!