Podcast

24

Ank De Wilde (Absolem Engineers) over mensgericht zijn

CEO & Founder van Absolem Engineers

Ank De Wilde (Absolem Engineers) over mensgericht zijn

Ank De Wilde, CEO & Founder van Absolem Engineers, is een gevoelsmens. Tijdens het gesprek goochelt ze voortdurend met diepzinnige uitspraken zoals “in het twijfelen zit de schoonheid van ontdekking”. Het voelt bijna alsof wij op haar zetel mogen plaatsnemen. Ze geniet van de kleine dingen in het leven en houdt van een échte connectie: geen smalltalk, maar een diepzinnig gesprek. In haar ingenieursbedrijf Absolem staat mensgerichtheid dan ook voorop, want middenin het machinale maken de mensen nog altijd het verschil.

De Wilde is ongelooflijk veel veranderd op die tien jaar als ondernemer: “Het is maar als ondernemer dat je jezelf écht leert kennen: je kan je achter niemand meer verschuilen. Je krijgt als het ware continu een spiegel voorgehouden, waarin je jezelf ziet en leert kennen.” Het ondernemerschap werkte als katalysator voor haar groei.

Haar drie kantelmomenten?

1. Op eigen benen van jongs af aan

2. De start van Absolem

3. Terug in haar kracht

Benieuwd naar de reden waarom ze op zo'n jonge leeftijd al op eigen benen stond, wat van meet af aan belangrijk was bij de start van Absolem en hoe ze terug in haar kracht stond? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!