Podcast

29

Bouchra Hashassi (Washville) over schaamte omzetten in trots

Oprichtster van Washville

Bouchra Hashassi (Washville) over schaamte omzetten in trots

Bouchra Hashassi, oprichtster en CEO van Washville, houdt van uitdagingen en is een geboren leider die haar team kan motiveren om vooruit te gaan. De Antwerpse uit het Kiel is een echte doorzetter en vindt optimisme belangrijk in het ondernemerschap. Bij de pakken blijven zitten kent ze niet, het glas is altijd halfvol. Zelfs na meerdere tegenslagen en een moeilijke doorstart bleef ze zoeken naar een oplossing, die er uiteindelijk ook is gekomen.

Met de jaren is Bouchra gegroeid als ondernemer én als mens. “Mijn zelfvertrouwen heeft een serieuze knak gehad, waardoor ik in mijn schulp kroop en in een vicieuze cirkel terechtkwam. Ik vroeg geen hulp meer en rolde van het een in het ander. Op een bepaald moment besefte ik dat ik ermee naar buiten moest komen en mijn verhaal moest vertellen.” Haar drie kantelmomenten?

1. Een moeizame start

2. Hulp van buitenaf

3. Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Benieuwd naar haar nominatie voor de Womed Award 2021, wat haar nalatenschap zal zijn en hoe slapeloze nachten tot succes leiden? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!