Podcast

20

Caroline Vander Straeten (Chew) over zwemmen

CEO van Chew

Caroline Vander Straeten (Chew) over zwemmen

Caroline Vander Straeten, CEO van Chew, merkte al snel dat ze haar ei niet kwijt kon in de dierengeneeskunde. Haar studie werd niet haar beroep, maar was toch van onschatbare waarde. Zo haalde ze bijvoorbeeld een rijke varkensboer binnen op het Autosalon.

Eén ding is zeker: ze is leergierig en zuigt kennis op als een spons. Zo leerde ze de kunst van het verkopen, de kracht van non-verbale communicatie en – last but not least – zichzelf graag zien. Caroline is duidelijk van meerdere markten thuis, en dat zorgt ervoor dat ze vandaag in haar kracht staat - als persoon én als onderneemster.

Vander Straeten steekt het niet onder stoelen of banken: ze is een échte Disneyfan. Ze gelooft heel sterk in beleving en storytelling. “In Disneyland zijn zelfs de vuilbakken gebrand. Tomorrowland neemt dat ook heel mooi over. Het hele verhaal, de hele beleving klopt”, vertelt Vander Straeten. Volgens haar maakt dat tikkeltje meer het verschil tussen een tevreden klant en een loyale klant.

Gaandeweg evolueerde ze van dromer naar doener, naar ondernemer. Haar huidige missie? Hondenstaarten laten kwispelen.

Haar drie kantelmomenten?

1. De opgedane verkoopervaring bij Jeep

2. Het corporate plafond

3. Het laatste puzzelstukje

Benieuwd naar wat ze geleerd heeft in haar verkoopsopleiding bij Jeep, hoe ze plots au sérieux werd genomen in een mannenwereld en wat het laatste puzzelstukje was?

Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!