Podcast

28

Dimitri Oosterlynck (Gimber) over kracht

CEO van Gimber

Dimitri Oosterlynck (Gimber) over kracht

Dimitri Oosterlynck, CEO van Gimber, kan door heel veel dingen in het leven geboeid worden, gember bijvoorbeeld. Zo werd een banaal gebeuren in Frankrijk het startschot van zijn succesverhaal. Het recept van het bekende alcoholvrije gemberconcentraat lag maan-den-lang te blinken in zijn keuken. Toen de oplossing voor zijn gezondheidsprobleem ook de oplossing voor zijn financieel probleem bleek te zijn, nam hij een groot risico. Met zijn laatste centen investeerde hij in 25 flessen Gimber. Zo kwam hij uiteindelijk in een positieve spiraal terecht. Hij is altijd blijven geloven dat het goedkomt, en daar proosten we maar al te graag op!

Doorheen de jaren is Oosterlynck geëvolueerd van zelfstandige naar CEO, een draai van 180 graden. In zijn eerste bedrijf Hooox werkte hij operationeel en deed hij veel aan micromanagement. Hij werkte dag en nacht, en dat ten koste van zijn gezondheid. Nu wil hij écht zijn rol als CEO opnemen en slim werken. Hij heeft grootste plannen met Gimber: “Voor mij is vooral de weg ernaartoe superbelangrijk, en dus niet enkel de uitkomst. Wat we nu beleven, daar geniet ik enorm van.” Zijn drie kantelmomenten?

1. De kracht van feedback

2. De menselijke veerkracht

3. Krachtige gember

Benieuwd naar wat zijn medestudente tegen hem zei, hoe het smeulend vuur in de houtkachel van zijn atelier hem hielp om positief te blijven of hoe zijn vrouw de voorzet gaf voor Gimber? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!