Podcast

9

Jo Deferm over ondernemerschap en buikgevoel

Oprichter van BoardX, Content Crackers, Webhero & JAYJAYS

Jo Deferm over ondernemerschap en buikgevoel

En adem! Jo Deferm is een ondernemer in hart en nieren, zoveel is zeker! Hij omschrijft zichzelf als creatief, hands-on en positief. Doorheen het gesprek merken we op dat hij elke opportuniteit met beide handen aangrijpt. Verder stellen we ook vast dat hij een hele sterke focus heeft op de toekomst. Allemaal ingrediënten die geleid hebben tot 20 jaar succesvol ondernemen – met vallen en opstaan weliswaar.

Als ondernemer heeft hij namelijk een hele evolutie meegemaakt: waar hij vroeger vooral uitging van zijn buikgevoel, heeft hij onlangs toch externe hulp ingeschakeld om zijn huidig bedrijf Webhero naar een hoger niveau te tillen. Zijn drie kantelmomenten?

1. De tweede, échte start van BoardX

2. Het afscheid van BoardX

3. Webhero, van zijproject naar hoofdproject

Benieuwd naar de tweede, échte start van BoardX en wat ertoe geleid heeft dat hij afscheid nam van het (nog steeds) succesvolle bedrijf? Of hoe hij de switch gemaakt heeft van BoardX over Content Crackers naar Webhero? Kijk of luister dan nu naar het boeiende gesprek via één van de onderstaande kanalen. Abonneer je om geen enkele aflevering te missen.

Veel kijk- of luisterplezier!