Podcast

14

Jozefien De Feyter (Blinc) over het zoeken naar haar plek als ondernemer

Medeoprichtster van Blinc

Jozefien De Feyter (Blinc) over het zoeken naar haar plek als ondernemer

Jozefien De Feyter, medeoprichtster van Blinc en Traicie, laat mensen graag ‘blinken’.

Ze put energie uit mensen iets te laten ontdekken over zichzelf waarvan ze niet wisten dat ze het in zich hadden. Deze straffe madam maakte gaandeweg korte metten met haar bescheidenheid, en voelt zich eindelijk een échte bedrijfsleider – al verkiest ze zelf toch nog steeds de term ‘inspirator’ of ‘mentor’.

Evolutie is iets wat in haar DNA zit. Ze had geen voorbeeldouders en kwam al zeker niet voort uit een ondernemersnest. Neen, zij heeft zelf haar pad moeten effenen. Daardoor weet ze ook maar al te goed wie ze is: intuïtief, impulsief, gepassioneerd, overtuigend en zacht. Allemaal ingrediënten die haar gevormd hebben als ondernemer!

Samen met Jochen, haar professionele en tevens levenspartner, stampte ze een bedrijf uit de grond: Blinc, een sales consultancy bedrijf dat andere bedrijven begeleidt doorheen hun sales transformatie.

Ze vertelt over haar drie kantelmomenten?

1. De opstart van Blinc

2. Het zoeken naar haar plek in de nieuwe structuur met een extra vennoot

3. Het verdubbelen in aantal medewerkers in volle coronacrisis

Daarnaast heeft ze het ook over het bizarre moment waarop ze Blinc opgestart hebben, haar kantelmoment om op de voorgrond te treden of het tiende verjaardagsfeest van Blinc.

Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek via één van deze kanalen.

Veel kijk- of luisterplezier!