Podcast

23

Stef Van De Gehuchte (Blue Lines) over afstand nemen

CEO van Blue Lines

Stef Van De Gehuchte (Blue Lines) over afstand nemen

Stef Van De Gehuchte, Co-Founder en CEO van Blue Lines, is enorm fier op zijn bedrijf. Hij spreekt niet graag van een vertaalbureau, want ze zijn veel meer dan dat. Een compagnon de route lijkt ons een geschiktere term! De grootste worden? Daar ligt hun ambitie niet. Ze willen de beste worden, zijn én blijven. Kwaliteit boven kwantiteit. Dat is ook de rode draad in zijn privéleven: hij houdt van een goed glas wijn, een verfijnde keuken en een groene omgeving. Dat laatste mag je trouwens zeer letterlijk opvatten: hij kreeg de bijnaam ‘Plant Manager’, omdat hij alle planten onderhoudt in Jungle, hun co-working space. Hij is duidelijk een bezige bij!

Van De Gehuchte zet geen plannen meer in de koelkast, zoveel is duidelijk. “Het is beter van spijt te hebben van dingen die je gedaan hebt maar niet goed verlopen zijn, dan van dingen die je niet gedaan hebt. De gedachte ‘hoe zou dat gelopen zijn’ zal je levenslang achtervolgen.” Het is een levensles waar helaas een prijskaartje aan hing, maar die hij ons gratis en voor niks meegeeft. Zijn drie kantelmomenten?

1. Het telefoontje van Lucia

2. Een geleidelijke crash

3. Collateral damage

Benieuwd naar wat Lucia vroeg aan de telefoon, de nachtmerrie waar Blue Lines in terechtkwam en welke impact zijn hersenoperatie tot op de dag van vandaag heeft? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!