Podcast

26

Stéphanie Ouachan (Striktly Business Software) over succesvol worden

CEO van Striktly Business Software

Stéphanie Ouachan (Striktly Business Software) over succesvol worden

Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly Business Software, is een echte self-made woman. Op de vraag ‘wat wil je later worden?’ antwoordde ze als tienjarig meisje volmondig ‘ondernemer’. In wat wist ze nog niet, maar ze ging beslist succesvol worden. Met dit doel voor ogen werkte ze zich op van zero tot hero. Twintig jaar later heeft ze haar eerste start-up verkocht en is ze bezig met haar tweede start-up te transformeren in een scale-up. Ze omschrijft Striktly Business Software als haar ‘jobby’, een samenstelling van job en hobby. Ouachan is authentiek, creatief, optimistisch en vooral trots. En terecht!

Het woord ‘succesvol’ valt regelmatig in het interview. Maar wat betekent dat nu eigenlijk, succesvol zijn? “Ik ben succesvol als mijn klanten succesvol zijn, als mijn medewerkers succesvol zijn, als Striktly financieel gezond is en als ik een bijdrage kan leveren aan de maatschappij.” Haar persoonlijke ambitie is om alle stereotypen te doorbreken. Ze wil aantonen dat het niet uitmaakt welke diploma’s je hebt, welk geslacht je hebt, welke achtergrond je hebt …

Zolang je er maar hard voor gaat! Haar drie kantelmomenten?

1. De verkoop van haar eerste start-up

2. Kabaal maken in Roemenië

3. Van start-up naar scale-up

Benieuwd naar de slopende onderhandelingen bij de verkoop van haar eerste start-up, wie ze zocht in Roemenië en hoe een adviesraad haar start-up naar het next level tilde? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!