Podcast

25

Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau (De Jongens) over enthousiast zijn

Concept Creators van De Jongens

Yuri Vandenbogaerde en Dries Henau (De Jongens) over enthousiast zijn

Bert en Ernie, Asterix en Obelix, Yuri en Dries … Je noemt ze in één adem en daarom zitten ze ook allebei op de bank bij Connexi. Ze zijn bekend als ‘de jongens van WASBAR’, maar gaan tegenwoordig door het leven als Concept Creators van – jawel – De Jongens. Het wordt meteen duidelijk dat alles super is bij het dynamische ondernemersduo: supertof, supervermoeiend, supergelukkig … Ze gooien de ene na de andere superlatief in het gesprek. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en we beloven dat je een aantal keer luidop zal lachen.

2008 was niet alleen het startschot van hun relatie, maar ook van hun partnerschap. Samen stampten ze het ene na het andere (succesvolle) bedrijf uit de grond: Make Them Talk, WASBAR, Chez Claire, Ambassy en De Jongens. Je kan wel stellen dat ‘creatie’ de rode draad is in hun ondernemerschap. “Eenmaal we zien dat de boel draait, dan zijn wij het eigenlijk beu”, grapt Vandenbogaerde. “Op naar het volgende!”

Hun drie kantelmomenten?

1. De jongens van WASBAR

2. Hun beste vriendin Claire

3. Todo tranquilo op Aruba

Benieuwd naar hun visie op hun deelname aan het tv-programma Topstarter, waarom Henau niet meer kon genieten van een terrasje tijdens de periode van Chez Claire en tot welk besef ze zijn gekomen op Aruba? Kijk of luister dan nu naar het inspirerende gesprek!