It's always a perfect day... for a netwalk

February 3, 2019

Netwerken is één van de belangrijkste doelstellingen van een ondernemer. Meestal gebeurt dit op een klassieke receptie of tijdens een event. Rechtstaand aan tafeltje is de klassieke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Nochtans is het bewezen dat er betere manieren zijn om écht te connecteren.

Wat is de de meest gekozen locatie als je een afspraak hebt met een klant? Of wanneer je een gesprek plant met een collega-ondernemer over jouw grootste uitdagingen? Juist... een al dan niet clean desk, een duffe meeting room of een overvol restaurant. In de meeste gesprekken zitten we tegenover elkaar. Onbewust zorgt dit voor een confronterend gevoel. Wat is het alternatief?

Er zijn verschillende manieren om op een andere manier kennis te maken of bij te praten. Eén daarvan is netwalking: al wandelend je gesprekspartner (beter) leren kennen. Je bent in beweging en hebt tegelijkertijd een interessant gesprek. Het bijkomende voordeel is dat jullie beiden veel vrijer zullen spreken in vergelijking met de standaardpositie tegenover elkaar aan een bureau. 

Daarnaast zorgt het wandelen nog voor:

  • een snellere ijsbreker
  • een creatievere geest die meer ideeën genereert
  • een sterkere persoonlijke relatie

Aangezien ondernemers connecteren en in beweging brengen onze missie is, organiseren we maandelijks een Connexi Netwalk, telkens op een vrijdagmorgen.

Reactie van een Netwalker:

"Netwalking is verfrissend omdat je zonder remmen met elkaar kan spreken en beter connecteren." 

Concept 

We spreken af op een vaste locatie voor een twee uur durende wandeling met collega-ondernemers. We starten stipt om 8u15. 

Locatie

Damvalleimeer

Koedreef 1

9070 Destelbergen

Op 2 min. van de afrit R4 Destelbergen, op- en afrit van de E17 en E40. 

Gratis en makkelijk parkeren aan de sporthal. 

Data

vrijdag 30 augustus

Timing

8u00: afspraak

8u15: start netwalk

10u00: einde netwalk

Ondernemers, bedrijfsleiders en CEO's zijn van harte welkom om mee te stappen en op die manier al wandelend te connecteren. 

Inschrijven is niet nodig.  

Kom voor de volgende Connexi Netwalk op vrijdag 30 augustus om 8u00 naar de Damvalleimeer in Destelbergen. Van harte welkom!

Heb je vragen?

Stel ze dan hieronder. Wij reageren altijd.

Vond je dit een interessant artikel?

Dan vinden wij het super als je het wilt delen via de onderstaande share buttons. Onze dank (en dat van de lezer) is groot!

Gerelateerde blogposts

Join the community en connecteer met collega-ondernemers