Het Connexi Spel


Met een goede connectie naar een (h)echt team

Een (h)echt team vormen is meer dan een groep mensen samenbrengen. Een goeie connectie tussen collega's is het belangrijkste ingrediënt van een succesvol team. Met het Connexi spel kan je op een leuke manier de connectie tussen teamleden versterken.

HET CONNEXI SPEL

€ 25,00 EUR

Het Connexi spel helpt leiders, managers en teams om collega’s op een verrassende manier beter te leren kennen. Aan de hand van 50 vragen leer je in 5 rondes wat jouw collega’s echt bezighoudt en wie ze echt zijn. Je zal versteld staan van de antwoorden die je te horen krijgt en van de gesprekken die door het Connexi spel op gang komen.

Bestel

Voor iedereen die gelooft in connectie en werkplezier

Wie een betere connectie heeft met zijn collega’s of medewerkers, wie hen beter kent, zal vlotter met hen communiceren en de samenwerking zal aangenamer worden. Door een goede connectie neemt het werkplezier binnen een team sterk toe.

Daarom is het Connexi spel er voor iedereen die gelooft in verbinding en op zoek is naar meer plezier in het werk en collega’s beter (of echt) wil leren kennen. Voor jong en minder jong, voor arbeiders en operatoren, voor manager en CEO’s.

Het Connexi spel is een handig kaartspel dat je snel bovenhaalt als je samen een korte pauze hebt. Je kan het heel informeel spelen tijdens de lunch, tijdens een drink op vrijdagavond of tijdens een wandeling met collega’s. Maar het kan ook van pas komen als ijsbreker bij teambuildings, coaching- of feedbackgesprekken.

Leer de mens achter je collega kennen

Met het Connexi spel leer je de mens achter je collega beter kennen. De enige voorwaarde is dat er een veilige omgeving gecreëerd wordt waarin er voldoende vertrouwen is in elkaar, zodat iedereen eerlijk durft te antwoorden op de spelvragen.

Laat iedereen de keuze om al dan niet te antwoorden op de vragen en denk eraan dat elk antwoord goed is. Iedereen heeft gelijk in dit spel. Het is vooral belangrijk dat je probeert te begrijpen waarom je collega een bepaald antwoord heeft.

Met voldoende vertrouwen en een veilige omgeving kunnen de antwoorden de basis worden van een boeiend teamgesprek

BOUW SPELENDERWIJS AAN EEN STERKER TEAM

Het Connexi spel helpt leiders, managers en teams om collega’s op een verrassende manier beter te leren kennen

50 vragen

50 vragen zijn de beste garantie op een boeiende en diepgaande gesprekken met je collega’s en een diepere connectie.

5 thema's

Stof tot nadenken in 5 thema’s: ik-vragen, baasvragen, teamvragen, wat als-vragen en zwart-wit-vragen.

Talloze spelvarianten

Naast onze spelsuggesties zijn er talloze spelvarianten te bedenken, waardoor het Connexi spel blijft boeien.